اخبار روز تکنولوژی و کامپیوتر

  • ۰
  • ۰

 

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد، زمانی که درحال کار با کامپیوتر هستید ناگهان مشکلی برای شما به وجود بیاید. مثلا یه دفعه کامپیوتر خاموش شود. خب این موضوع میتواند خیلی ناراحت کننده باشد و زمانی که شما در حال کار مهمی با کامپیوتر هستید ناگهان این مشکل رخ بدهد. و تمام کارهایی که انجام دادید را بهم بزند.

بیشتر اوقات این مشکلات زمانی پیش می آید که شما در حال کار کردن با کامپیوتر هستید. و یا پروژه ای دارید که باید تکمیل کنید قطعا این لحظه یکی از بدترین لحظه ها در کامپیوتر است.

پس اگر دوست دارید زمانی که با ارور ویندوز مواجه میشوید چگونه آن را برطرف کنید با تک تیپ تا پایان این مقاله همراه باشید. در این مقاله ما به بررسی انواع ارور ویندوز و همچنین علائم هشدار دهنده کامپیوتر و ارور ویندوز میپردازیم و با راه حل های آن آشنا میشویم.

قبل از اینکه به سراع علائم هشدار دهنده کامپیوتر برویم بعد نیست کمی بیشتر درباره مشکلات کامپیوتری و همچنین علت به وجود آمدن آن در کامپیوتر و لپتاپ صحبت کنیم.

 

مشکلات کامپیوتری چرا به وجود می آیند؟

خب قبل از اینکه شما بخواید مشکلات کامپیوتری را برطرف کنید، باید ابتدا بدانید با چه خطایی رو به رو شده اید و به خاطر چه چیزی این خطا به وجود آمده است.

بعضی وقتها شما با خطاهایی مواجه میشوید، که با راه اندازی مجدد سیستم این خطا بر طرف میشود. اما گاهی مواقع با راه اندازی مجدد این خطا برطرف نمیشود و باید علت آن را پیدا کرد.

شاید در بعضی اوقات علت مشکلات کامپیوتر به خاطر ویروسی شدن کامپیوتر باشد. در این صورت شما باید بررسی کنید آیا به تازگی برنامه یا داده ی جدید در کامپیوتر نصب کردید و یا دانلود کرده اید.

بهترین راه برای اینکه دچار مشکل ویروسی شدن کامپیوتر و یا هک نشوید، داشتن یک آنتی ویروس قوی است. شما با داشتن آنتی ویروس دیگر نگران هک یا ویروسی شدن کامپیوتر یا سیستم خود نخواهید بود.

اما بعضی اوقات مشکلاتی در کامپیوتر به وجود می آید مانند، ریستارت شدن کامپیوتر، آبی شدن صفحه کامپیوتر، و… در این مواقع شما باید علت این مشکل را پیدا کنید تا بتوانید آن را برطرف کنید.

1- صدای آزار دهنده هارد دیسک

2- مشکلات کامپیوتری مربوط به بوت

3- عملکرد ضعیف نرم افزار ها

4- عملکرد ضعیف سخت افزار

5- اختلافات سخت افزاری

 

منبع: تک تیپ

  • ۰۰/۰۳/۱۸
  • نیکو تبریزی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی